Principelle levert producten en services aan Distributeurs en Medische Professionals die resultaten willen zien. Een klinisch positief resultaat is wat telt. Specialistische medewerkers bij onze Distributeurs, Artsen en Verpleegkundigen hebben het streven om effectief werk te leveren, en dat is een hele prestatie in een wereld waar economie en gezondheidszorg samenkomen.

Meestal is onze bijdrage klein, andere keren hebben we meer impact. Dit is niet omdat we te weinig ambitie zouden hebben; het is de praktijk. We hebben geleerd dat een verschil maken van ons vraagt om op een andere manier te denken. Iets of iemand representeren, een product over de hele wereld verhandelen, kwaliteit verhogen en waarde toevoegen, bruggen slaan tussen verschillende culturen en achtergronden; dit is allemaal afhankelijk van de bereidheid om te ontmoeten, communiceren en begrijpen. In principe doen we dat vanuit een soeverein standpunt.

Onze geschiedenis

Principelle is gestart in 2008. Het team had al een lange historie in geavanceerde wondverzorgingsproducten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. We ontwikkelen en produceren klinisch effectieve, waardevolle producten voor de medische markt.

Sinds 2003 zijn we al een team dat nieuwe idee├źn vertaalt naar waardevolle behandelingsmethodes. Onderzoek, klinische resultaten, en gecertificeerde producten is wat wij doen en waar wij naar blijven streven.

In navolging van excellentie in wond- en huidverzorging, richt Principelle zich op het ontwikkelen van professionele support voor bestaande en nieuwe producten. We streven er ook naar om ons Distributie-netwerk te vergroten met langdurige, wederzijds betekenisvolle relaties.

Als u meer over ons wilt weten, neem dan contact met ons op. We stellen ons graag voor tijdens een afspraak of met een telefoongesprek. Klik hier om contact met ons op te nemen, of kijk op onze internationale agenda om te zien waar u ons allemaal tegen kan komen.